Hányattatásom 377. napja (2015.01.13)
...avagy „Agyonverve érzés”
Hozzászólás: [ITT]
Reggel úgy éreztem magam, mint akit agyonvertek, de aztán magamhoz tértem!

Egy pohár aludttejjel elvertem az éhségem, összekészítettem a tavalyi számlákat és elautóztam a könyvelőmhöz. Gyorsan megjártam, majd betettem a filmet, amit tegnap elkezdtem (az 1963-as „Bolond, bolond világ” című vígjátékot) és nekibuzdultam a szobabringa tekerésének. A tegnapi napból okulva csak negyven percet bringáztam. Így is folyt rólam a víz a végén.

Kicsit programoztam, közben sütöttem magamnak egy kis jó csípős csirkemellet, amit aztán megettem aludttejjel. (Még jó, hogy imádom az aludttejet: alacsony kalóriatartalmú és jót tesz a bélflórának)

De mitől lehetett reggel az "agyonverve érzés"? Olyankor érzi magát az ember agyonverve, ha:

1. agyonverik

2. túlhajtja magát munkával vagy edzéssel

3. kimerült, beteg.

agyonverve

Mivel nálam az első kettő nem áll fenn (a tegnapi bringázás azért nem indokolja, hogy tiszta izomláz legyek), vélhetően a harmadik eset áll fenn. Ez még mindig a szemét betegség lehet, amivel jóideje kínlódok. Bár most talán, hogy nekiláttam mozogni, vélhetően felgyorsul a javulás, hiszen a gyorsabb véráramlás és a gyorsabb anyagcsere általában magával hozza a gyorsabb gyógyulást is. Legalábbis ez a tapasztalatom, illetve a kedvesem is ezt mondta reggel. Remélem nem csak vígasztalni próbált! :)

Szóval, ha megérem a hétvégét, vélhetően jobban leszek! :D

komment írás
Neved: (Ha regisztrálsz, nem írhat más a nevedben!)

...Avagy a fogyókúra története szubjektív szemmel...