Hányattatásom 117. napja (2014.04.28)
...avagy „Betegségre páleszt”
Hozzászólás: [ITT]
A tegnapi nappal adós vagyok. Utólag majd megírom, mi hogyan esett meg. :)

Nagyon szép utunk volt, bár én nagyjából úgy teljesítettem, mint a népgazdaság az ösződi beszéd után. :(

Tegnap pocsékul voltam és ma sem vagyok sokkal vitézebbül. Tegnap étvágyam nem volt és a gyomrom fájt, ma pedig az ízületeim. Illetve ma is kevereg a gyomrom. Vélhetően valami kór lappang bennem vagy már nem is lappang, csak a kedvesem által belém diktált varázsfőzetek okán nem tud kitörni. Anno a trópusokon elkaptam egy szemét vírust, aminek nem sikerült megölnie, de bármikor megbetegszem, hatványozottan kapom a szenvedést: bármilyen gyulladás vagy láz azonnal fájdalmas ízületi fájdalomban manifesztálódik.

Nem ragályos. Ha emberről emberre lehetne közvetíteni, akkor az ellenségeim bejárati ajtaja előtt sunnyognék és nemre való tekintet nélkül szájon csókolnám őket. De nem! kell hozzá valami rüszü kis szúnyog, ami hazánkban import cikk.

A kaja adatokat is pótolom majd, de most sem erőm, sem kedvem írni.

A kalóriabevitelem ma is csak alkoholból fog származni, mert a tudatmódosító jó dolog, ha az ember kínlódik. Lelki és/vagy testi fájdalmak ellen minden háború idején ezt írta fel a szanitéc! na jó, tudom, hogy a szanitéc az csak EÜ kiképzést kapott szolgálatos és nem írhat fel semmit, de ez jól hangzik.

Hat az anyag. Már kevésbé fájok...

komment írás
Neved: (Ha regisztrálsz, nem írhat más a nevedben!)

...Avagy a fogyókúra története szubjektív szemmel...