Hányattatásom 102. napja (2014.04.13)
...avagy „Gyenge vagyok”
Hozzászólás: [ITT]
A tegnapi napot garantáltan kalória mínusszal zártam. Még akkor is, ha nem számolom bele, hogy a reggeliként elfogyasztott rántotta gyakorlatilag "feldolgozás nélkül" távozott a szervezetemből.

Jó gyengének is érzem magam, pedig reggeliztem már. Nem is gyötör az ilyenkor szokásos zabálási vágy; a gyomrom még mindig össze van szorulva. Remélem nem ismétlődik meg a tegnapi...

Sajnos amint megettem a levest ma, újra pocsékul lettem. Nem részletezem, a lényeg, hogy nem számolom be a napi kalóriába. :(

Picit vártam utána, aztán lassan, tényleg nagyon lassan ettem egy kis főtt krumplit némi mártással. Ez - egyelőre - bennem maradt. Közben megiszogattam egy fél deci vodkát, hogy kicsit múljon a gyomoridegem.

Gyenge vagyok. Kínoz a hányinger és nem nagyon tudom, mit tegyek. Gyógyszereket nem akarok beszedni. Ittam egy nyugtató teát, de nem sok foganatja volt, tömény szeszt pedig már nem szeretnék inni; egyrészt nagyon árt, másrészt sok benne a kalória, ráadásul a tömény szesz lebomláskor savasítja a gyomrot, amire most épp nincs szükségem. A bor az utóbbi okból szintén kizárható.

Kedvesemmel a teraszon üldögélve beszélgettünk. Felvetettem, hogy elugrok sörért, ilyenkor talán az a legjobb, de lebeszélt róla, mert a pincében volt még egy flakon (2.5l) "titkos tartalékunk". Mondjuk a titkosságra jellemző, hogy ha lementem volna épp átesek benne. :)

Úgyhogy a teraszon üldögélve eliszogattuk a kellemes pincehideg nedűt. Közben az engem gyötrő válságon agyaltunk. Kedvesem próbál segíteni, de sajnos a válságot jellegéből adódóan - amit nem kívánok itt részletezni - ő nem tudja megoldani. Pedig ő aztán rengeteget segít nekem minden téren!

Vacsora után elsétáltunk a szelektív hulladékgyűjtőkig, elcipeltük az összegyűlt újrahasznosítható szemetünket. Ismét gyengének éreztem magam, bár a rosszullét gyengébben jelentkezett párszor. Közben léptem és fizikai gyengeségem ellenére lelkileg bekeményítve tettem az engem gyötrő gond felszámolása érdekében. Remélem az éjszakám nyugodt lesz ezek után.

komment írás
Neved: (Ha regisztrálsz, nem írhat más a nevedben!)

...Avagy a fogyókúra története szubjektív szemmel...