Hányattatásom 95. napja (2014.04.06)
...avagy „Így ne!”
Hozzászólás: [ITT]
A mai nap is túrázással telt, bár kicsit dicstelenebbel, mint a tegnapi. A Sétafika túraportál felületén hirdettem meg egy túrát (ugyanazon az útvonalon, amin legutóbb a kedvesemmel jártunk fent a Hármashatár-hegyen), de senki sem jött el. :(

Ez egyrészt picit rosszul esett, másfelől viszont picit örültem is, mert így legalább oda mehettem, ahova akartam, nem voltam kötve senkihez; meglátogattam tehát inkább a gombázós helyemet. Gombát persze nem találtam, de egy jót gyalogoltam a kellemes tavaszias melegben.

A mai napi túrával az volt a célom, hogy eltereljem a figyelmem a Választásokról, ne azzal teljen a napom, hogy a sok idióta és teljességgel felesleges fröcskölődést olvasgassam a neten. Ebből a szempontból teljesen tervszerűen alakult minden!

Délután hazakeveredve kedvesemmel bort bontottunk, majd leültünk a TV elé és vártuk az eredményeket. Jellemzően annyira ritkán szoktunk televíziót nézni, hogy jó időbe telt, amíg sikerült bekapcsolnunk a megfelelő adót.

Sajnos a voksolás az átjelentkezések miatt csúszott, így kelő időm maradt, hogy beborozgassak, sőt egy kis vodkával is lazítottam.

Mindent összevetve ez a nap evés szempontjából "fekete betűs nap" lett volna, ha nem megyek el túrázni. Így talán nem volt olyan durva. :)

Ja! És nyert a Fidesz! Nemcsak hogy nyert, hanem valószínűleg meglesz a kétharmada is! Soha rosszabb Választás ne legyen! :)

komment írás
Neved: (Ha regisztrálsz, nem írhat más a nevedben!)

...Avagy a fogyókúra története szubjektív szemmel...