Hányattatásom 82. napja (2014.03.24)
...avagy „Gombázó”
Hozzászólás: [ITT]
A hétvége gyakorlatilag kirándulással telt! Elmondhatom, hogy tartalmasra sikeredett: a gerecsei Öreg-kő és a börzsönyi Nagy-Szikla kilátópontjai, az ébredező természet virágözöne, a jó levegő és kellemes idő mind az épülésünket szolgálta. Nagyon jól éreztem magam, bár némi kalória mínusszal zártam a hétvégét.

Ma muszáj volt tízóraiznom elég hamar a reggeli után, mert éreztem, hogy kevés bennem a „kraft”. Így hamar megittam egy pohárka aludttejet két kockasajt kíséretében.

Ebédelni is hamar ebédeltem és bár ittam kávét jócskán, még mindig álmos vagyok. Lehet, hogy le is dőlök fél órácskára, mert utána jobban menne a munka, most csak vacakolok. :)

A tervezett fél órából lett egy bő óra. Viszont most kipihent vagyok és aktívan tudok gondolkodni. Kicsit foglalkoztam is a másik általam kreált weboldallal, amit a közeljövőben fel kell pörgetnem:

Ez a Gombázó.

Na, most itt is egy kis reklám! :) gombázó

Sok dologgal foglalkozom, de a túrázás és a gombázás különösen közel állnak hozzám. Óriási öröm, hogy a kedvesem is osztozik ezen "mániáimban", így nemigen veszünk össze, hogy mit csináljunk szabadidőnkben. A Gombázó ötlete a Facebook-ról jött: sok-sok okos infó található a különböző gombászcsoportok hozzászólásaiba, ám ezek szépen el is tűnnek a FB süllyesztőjébe; mi szeretnénk egy olyan jól működő felületet létrehozni, ahol mindez a tudás fennmarad.

Vonatkozik ez a fotókra csakúgy, mint a tippekre, a fajok leírására, satöbbi. Sajnos még nem készült el rendesen, így nem is használható megfelelően, de rövidesen be tudom indítani úgy, ahogy én szeretném.

komment írás
Neved: (Ha regisztrálsz, nem írhat más a nevedben!)

...Avagy a fogyókúra története szubjektív szemmel...