Hányattatásom 54. napja (2014.02.24)
...avagy „Legyöngültem”
Hozzászólás: [ITT]
Ma vissza kell állnom a fogyókúrások normál kajaszintjére, sőt sportolnom is kellene. A Tosca kapcsán felpróbált zakónadrág esete bizakodással töltött el, de azért a végső cél még messze van.

Tegnap a boros ballonok cipelésekor rá kellett jönnöm, hogy eléggé legyöngültem a diéta alatt: korábban a jókora üvegek és a fémkeret rossz fogása ellenére is egyedül fel tudtam volna vinni ezt a súlyt mind a kedvesem apjánál, mind pedig a szüleimnél a lépcsőn. Most erre képtelen voltam. :( Szóval erősítenem kell!

Picit bezavart a sérült kezem is, amit most sikerült meghúznom annyira, hogy az éjszaka nem sokat tudtam aludni. Fájt, sajgott és nem hagyott pihenni. :( Mindegy, majd napközben pihenek! Úgysem terveztem mára kemény munkát: a kerti oszlopokat szeretném rendbe tenni, lekezelni, lefesteni.

Kora délutántól egyre pocsékabban voltam. Le kellett feküdnöm, mert gyengének érzem magam és rossz a közérzetem. Este szerettem volna elmenni egy gombafotós előadásra, de le kellett fújnom. :( Inkább pihenek. Legyöngültem. Ez már biztos!

Lehet, hogy elkaptam valamit? vagy csak a kialvatlanságtól émelygek? Nem tudom.

komment írás
Neved: (Ha regisztrálsz, nem írhat más a nevedben!)

...Avagy a fogyókúra története szubjektív szemmel...