Hányattatásom 28. napja (2014.01.29)
...avagy „Lóti-futi feleslegesen”
Hozzászólás: [ITT]
Ma megint rohangáltam a semmiért. A fél napom elment olyan ügyek intézésére, amiből azután semmi sem lett. Az ilyesmi kiborítja az ember fiát!

A neten nézelődve a hírportálok tele vannak politikával. Undorodom tőle. A már oly sokszor leszerepelt Ellenzék felhánytorgatja azokat a hibákat a Kormánynak, amelyeket ők maguk is elkövettek, amikor kormányozhattak. A hatalomvágy sárba tiporja a tisztességet sokaknál. Ugyancsak napi politikává züllesztették (nem csak hazánkban, hanem egész Európában) a holokausztot. Kötelező emlékezni! – harsogják forgó szemekkel a liberálisok szerte az Unióban. Erre hülyeségeket beszélnek, tehát nyilván rosszul emlékeznek! Odakint szemerkél a hó, az utcában csend van én meg ilyen hülyeségekkel fárasztom magam. Hát, én sem vagyok normális!

Ma színházba megyünk, úgyhogy próbálok minél később vacsorázni, nehogy a gyomorkorgásom megzavarja a színészeket a Játékszín előadásán. Kíváncsi vagyok a „zakónadrág-próbára”. Elvileg – ha jól számolgatom – most már be fogom tudni gombolni úgy, hogy nem kell mereven, behúzott hassal állnom. De majd meglátjuk!

A próba remekül sikerült! A zakónadrágot hasbehúzás nélkül tudtam összecsatolni, semmi kötözött sonka érzet, semmi kín. Nem szorította ki a belemet. Hurrá! :) Az autóba is simán be tudtam ülni; jó, azért vezetés közben kigomboltam, mert úgy még kényelmetlen volt, illetve a színházban is lazítottam rajta, amikor leoltották a lámpákat és minden szem a deszkákra szegeződött, de összességében már nagyon jól éreztem magam a bőrömben!

Este későn értünk haza és muszáj volt benyomnom egy pohár aludttejet lefekvés előtt, mert korgott a gyomrom. Viszont utána villámgyorsan bealudtam!

Más: a nap során kipróbáltam a köleskását, mint alternatív köretet. Szerintem szuperjó kaja, nem is értem, miért száműzték Európa konyháiból, miután betört hozzánk keletről a rizs, nyugatról meg a burgonya. Finom, tápláló és jól elkészítve ízletes. Bár nem fogyókúrás a klasszikus értelembe véve, hiszen relatív magas az energiatartalma, de csupa jót olvastam róla, amiért szerintem érdemes legalább heti egyszer fogyasztani belőle. Még vissza fogok térni a blogomban rá!

komment írás
Neved: (Ha regisztrálsz, nem írhat más a nevedben!)

...Avagy a fogyókúra története szubjektív szemmel...