Hányattatásom 14. napja (2014.01.15)
...avagy „Sörfaloda”
Hozzászólás: [ITT]
Ma sok intézni valóm lesz, rohangálok egész nap. Tornázni nemigen lesz időm, bár a tegnapi fél óra és a mai izomláz után nem is nagyon kívánom. Viszont kajálni is ennek megfelelően kevesebbet kell.

Estefelé megyek a túracsapatommal sörözni egyet. A tévhitekkel ellentétben a sör szerencsére nem hizlal annyira, amennyire hiszik. A gond akkor van, ha az ember rendszeresen sokat iszik, mert kitágul a gyomra, illetve akkor, ha alkalmanként sokat iszik, elveszti a kontrollt és felszívja az asztalra kirakott sörkorcsolyákat, mint egy porszívó. Ugyanis a sörkorcsolya készítők pont magasról és rétegesen tesznek a fogyókúrákra és a kalóriákra: egyetlen vezérlőelvük, hogy viszonylag olcsó előállítású, ellenben jó sós legyen! Hogy sokat nyerjen rajta a gyártó és sokat vedeljen rá a kuncsaft! Liszt alapú, agyonsózott bigyók, amiktől még többet iszol és még éhesebb leszel. Így aztán egy enyhe berészegedés alkalmával egy kisebb tartomány egynapi szénhidrátkészletét tömöd a fejedbe, később meg csodálkozol. :)

Szóval majd vigyázok, este meg leírom mi volt!

Hát ...este nem kerültem a blogom elé. Elmentünk sörözni és három korsó sör letaglózott. Ennek nem tudom a pontos magyarázatát, mert alapból nagy piásnak tartanak, de egyszerűen KO lett. Nem is jöttem haza, hanem elmentem az újpesti lakásba és ott éjszakáztam. Gondolom az alacsony kalóriabevitellel lehet magyarázni a drasztikus elszokást.

Egyébként a kalóriabevitelnél kicsit csalta, mert a tökfőzeléket mondhatni tízóraira ettem, a karalábét és az olajos halat pedig ebédre. csak elírtam. A vacsorár 3 korsó sör stimmel! :)
komment írás
Neved: (Ha regisztrálsz, nem írhat más a nevedben!)

...Avagy a fogyókúra története szubjektív szemmel...