Hányattatásom 35. napja (2020.02.10)
...avagy „Helyrebillent dolgok”
Hozzászólás: [ITT]

Elég feszülten ébredtünk: kedvesem idegessége átragadt rám is, illetve a több éjszakán át tartó rossz alvás sem tett jót egyikünknek sem. Reggeli után már kicsit vidámabban láttuk a világot, majd amikor kora délelőtt hívott a kedvesem, hogy minden rendben van a kilépésével, helyrebillentek a dolgok.

Délig nagyon hatékonyan tudtam dolgozni. Végre rájöttem, hol lehet a hiba a hosszú ideje át- meg átrágott algoritmusomban és nekiláttam a kijavításának. Tényleg jól haladtam!

Délben megfőztem az ebédet és vártam, hogy haza érjen a kedvesem. Ebéd után folytattam a munkámat még egy darabig, de aztán túl nagy lett körülöttem a zsibongás, úgyhogy inkább játszottam.

Mai napra terveztem a tornázás elkezdését is, mivel a súlyom már jó hozzá, de ez kimaradt: az esős, szutyorgós időjárás mindig lenyomja a tettvágyamat, ráadásul eléggé fáradtnak is éreztem magam. Majd holnap!

Sajnos estére túlléptem a kalóriakeretemet. Kicsit lelkiismeret furdalásom volt ettől, de igazából simán meg tudtam magyarázni, hiszen tegnap és tegnapelőtt is gyalogoltunk elég sokat, amitől ma is pörgött az anyagcserém. Este pedig annyira jól esett egy kis borozgatás, hogy nem bírtam kihagyni.

komment írás
Neved: (Ha regisztrálsz, nem írhat más a nevedben!)

...Avagy a fogyókúra története szubjektív szemmel...