Hányattatásom 11. napja (2020.01.17)
...avagy „Torokfájós péntek”
Hozzászólás: [ITT]

A tegnapi zabálásom eredménye a nap végére 4900 kcal plusz lett! Ha minden igaz, ez a jövő hétfői méreckedésemkor látványosan meg kell jelenjen: a szakirodalmak szerint egy nem fogyókúrás nap beiktatása elronthat akár egy heti fogyókúrás eredményt is. No, majd meglátjuk!

A tegnap délutáni rosszullétem egyébként nem a túlevéstől alakult ki! Azt már tegnap is érzékeltem, hogy nem stimmelnek a tünetek. A túlevés gyenge gyomrúaknál puffadás érzéssel, erős gyomorsavval, hasfájással, hányingerrel figyelmeztet! Nálam csupán egész gyenge hányinger jelentkezett, de inkább émelyegtem, rossz volt a közérzetem.

Ma reggel olyan torokfájással ébredtem, hogy alig bírtam beszélni. Ezzel nagyjából választ is kaptam a tegnapi közérzeti anomáliámra. Nyelni alig tudtam, a fejem zúgott, húzott az ágy!

Visszatértem a fogyókúrás étrendhez, ami nem is esett nehezemre, mert nem kívántam a kaját. Pedig aranyszabály, ha az ember lebezegszik, a betegség idejére fel kell függeszteni a fogyasztó diétát!

A nap nagy részét fekve töltöttem, youtube videókat nézve, néha el-elaludva. Estére picit jobban lettem, leírtam ezt a pár sort, de a zabálós nap elemzését későbbre hagyom!

komment írás
Neved: (Ha regisztrálsz, nem írhat más a nevedben!)

...Avagy a fogyókúra története szubjektív szemmel...