Hányattatásom 393. napja (2015.01.29)
...avagy „Renoise”
Hozzászólás: [ITT]
Az elmúlt két napban nem nagyon jeleskedtem a blogírásban. Eléggé elszaladt velem az idő, így erre már sajnos nem jutott! :)

Tegnapra bevállaltam, hogy megjavítom a kapcsolóhibás mikróhullámú sütőnket, de jóval időhúzóbb melónak tünt, mint amire számítottam. Teljesen szét kellet szednem a rohadékot, hogy meg tudjam oldani. Szerencsére összeraknom is sikerült. :)

A napokban szereztem egy zeneszerkesztő programot: Renoise a neve. Mivel úgy jó tíz-tizenöt éve nem foglalkoztam zenélgetéssel, most döbbenten tapasztaltam, hogy hol tart már ebben a témában is a technika. Sajnos ezzel sem volt időm pötyögni, pedig nagyon izgat: no, nem mintha zenészi karrierről álmodoznék, ehhez picit már túlkoros vagyok, de azért ha lesz időm, kicsit belemélyedek.

Jártam ma kint a piacon is. Tejet, felvágottakat és husit vásároltam. Igyekeztem sovány pulyka és csitkehúst venni. Szétnéztem a pincénkben is: itt meg már el kezdett csírázni a krumplink, úgyhogy a hétvégén jó sok krumplis bigyót fogok készíteni a "kiccsaládnak".

Mivel tegnap és tegnapelőtt is hanyagoltam a bringázást, ma azt is beiktattam.

Száz szónak is egy a vége: eléggé kimerült vagyok.

komment írás
Neved: (Ha regisztrálsz, nem írhat más a nevedben!)

...Avagy a fogyókúra története szubjektív szemmel...