Hányattatásom 387. napja (2015.01.23)
...avagy „Hannibál”
Hozzászólás: [ITT]
A napi tekerést újra elkezdtem kívánni. Ez jó! Ahogy korábban is, úgy most is beteszek egy filmet, s amíg nézem, addig gyötröm magam. Jóleső érzés érezni, ahogy folyik rólam a víz, ahogy sajognak az izmaim; ilyenkor szinte érzi az ember, hogy égnek a kalóriák, hogy pörög az anyagcsere.

Persze legjobb amikor abbahagyom és bemegyek a zuhanyzóba; a friss víz kisöpri belőlem a fáradságot és átveszi a helyét a lebegésszerű jóleső gyengeség. Ha ezután leülhetek dolgozni és megihatok egy kávét, az maga a Menyország!

Ma egy kellemes családi mozit választottam: a "Bárányok hallgatnak" című thriller előzményfilmjét, a "Hannibál ébredése" című könnyed darabot. Bár szkeptikusan indítottam el, hamar magával ragadott a cselekmény. Olyannyira, hogy az egy óra helyett 75 percet tekertem, úgy elmerültem benne. A filmben a főhős kicsit átértelmezi az egészséges táplálkozásról alkotott általános vélekedés logikáját és hódol a kannibalizmus szebnvedélyének. Ebbéli ténykedését nem kívánom fogyókúrás szempontból értékelni. Hétfőn folytatom! :)

Ilyenkor nem szoktam végignézni a sztorit, hanem eldöntöm alkalmas-e közös videózásra vagy sem. Előbbi esetben marad, utóbbi eseben megy a kukába.

Tekerés előtt megebédeltem, újfent egy kocsonyát kezdtem el falatozni, de sajnos jó felét ki kellett dobnom, mert véletlenül beleszedtem egy csomó bőrt és nem kívántam. Így a macsek is jól járt, illetve én is megbontottam egy másikat. 700 grammnyi lett a vége.

Hétvégén nem lesz kocsonyázás, mert inkább olyasmit eszem, amit a többiek.

komment írás
Neved: (Ha regisztrálsz, nem írhat más a nevedben!)

...Avagy a fogyókúra története szubjektív szemmel...