Hányattatásom 385. napja (2015.01.21)
...avagy „Kocsonya készítés”
Hozzászólás: [ITT]
A mai nap főatrakciója a kocsonyakészítés volt! Soha nem készítettem még kocsonyát, pedig szeretem. Ráadásul kenyér nélkül fogyasztva messze nincs benne annyi kalória, mint gondolná az ember! Erről írtam már itt: Kocsonya és az ő kalóriája

További lökést adott elhatározásomban, hogy kora reggel a TESCO-ban vettem két kilónyi előre csomagolt szép kocsonyahúst, így eldöntöttem, hogy ma lesz az a nap, amikor...

Persze itthon azért kiderült a turpisság: a szép kocsonyának való alá a gondos csomagoló kezek behajtogattak egy fürdőlepedő méretű értéktelen bőrt is. Ezt megfőztem ugyan, de aztán a javát nem tettem a kész étekbe, inkább a macseknak kedveskedtem vele. Magát a kocsonyát majd öt órán át főztem, sajnos minden igyekezetem ellenére átlátszatlan lett a végére, de szépen megdermedt, úgyhogy holnap ezt eszem majd reggelire!

Napközben sokat dolgoztam, jól haladok az épp aktuális projectemmel. Mivel izomlázam is volt, ma kihagytam a bringázást, cserébe keveset ettem! Keveset és alacsony kalóriatartalmút!

Este elropogtattunk egy üveg finom vörösbort a kedvesemmel, illetve én egy kis vodkát is, majd ledőltünk aludni. :) Tevékeny, jó nap volt!

komment írás
Neved: (Ha regisztrálsz, nem írhat más a nevedben!)

...Avagy a fogyókúra története szubjektív szemmel...