Hányattatásom 376. napja (2015.01.12)
...avagy „Gyenge kezdés - influenza”
Hozzászólás: [ITT]
A nap úgy indult, ahogy szerettem volna. Leszámítva, hogy alig bírtam felébredni. Ettem egy könnyű reggelit, aztán elintéztem a délelőtti teendőimet. Hazaérve bekapcsoltam a videót és gondoltam, amíg megnézem az "Éhes ingovány" című 88-ban készült magyar filmet, tekerek egy órát.

Nos, a terv sajnos nem jött össze! egyrészt azért, mert a film egy nézhetetlen szar. Értem én, hogy a rendező aztán piszokul meg akarta fogni az akkori fiatalos szubkultúrát, de egy érthetetlen zagyvaság jött ki belőle. Öt perc után feladtam és betettem valami élvezhetőbbet.

Ez volt az egyik kudarc! A másik, hogy negyven perc után fel kellett adnom; úgy tűnik, az influenza nem dobta még be a törülközőt, mert alig bírtam levegőt venni, nekikezdtem köhögni és felment a lázam 38.6-ra.

Egy hidegzuhannyal (na jó, inkább hűvös) és egy pohár hideg aludttejjel vígasztaltam magam. Még szédelegtem egy kicsit, de már jobb: nem folyik rólam a víz és nem köhögök.

Holnap azért újfent megpróbálom!

Amúgy a súlyom reggel kereken 93 kg volt. Ebben komoly szerepe van a kedvesem által tegnap délután elkészített rukkolás-fetasajtos háromszögeknek, amik leveles tésztából készültek és ellenállhatatlanok voltak: mondván, hogy holnaptól úgyis fogyózom, utoljára még jól belaktam belőlük. :)

Szóval erről a súlyról indítok! Ha jól sejtem, hamar le fogok menni 90 kilogramm alá, pláne hogy mozgok is! Szóval hajrá!

komment írás
Neved: (Ha regisztrálsz, nem írhat más a nevedben!)

...Avagy a fogyókúra története szubjektív szemmel...