Hányattatásom 347. napja (2014.12.14)
...avagy „Majdnem egy év”
Hozzászólás: [ITT]
Majdnem egy év telt el, amióta belevágtam! Az akkori súlyomhoz képest ma több mint tíz kilogrammal könnyebb vagyok. Kisebb a súlyom és kiegyensúlyozottabb vagyok. Nem érzem fáradtnak, nehéznek magam. Ez jó!

A gond az, hogy nem tudtam megtartani a minimum súlyomat: a nyár melege lelohasztotta a sportolási kedvemet, azóta meg valahogy nem pörögtem vissza. Talán ez az oka annak is, hogy mostanában nem vesztek a súlyomból. Bár sok más ok is megfordult a fejemben: egyrészt úgy érzem, a szervezetem tartalékolni akar télire, másrészt talán gyengült bennem a motiváció.

Természetesen ezt nem hagyom annyiban, most januárban ismét nekilátok "kínozni" magam és lemegyek a kivánt súlyra! Mostmár könnyebb lesz, hiszen tavaly bebizonyítottam magamnak, hogy lehetséges; ráadásul januártól nem is kell akkora súlyt vesztenem. Ha sikerül nem túlennem magam Karácsonykor bejglivel, akkor az ideji 15 kilo helyett csak 7-8 kilot kell ledobnom, ez pedig könnyebb diétával és a szobabringázás újbóli beiktatásával simán menni fog.

Piszok jó érzés volt a nyáron, hogy nem feszültek rajtam a cuccaim, hogy nem izzadtam szét magam és hogy könnyen vettem a kaptatókat. Élvezetesebb volt a természetjárás és az élet is úgy általában!

karcsúbban
komment írás
Neved: (Ha regisztrálsz, nem írhat más a nevedben!)

...Avagy a fogyókúra története szubjektív szemmel...