Hányattatásom 177. napja (2014.06.27)
...avagy „No jojó!”
Hozzászólás: [ITT]
Tegnap szokás szerint megmértem magam: 86.5 kg lettem.

Láthatóan leállt a fogyásom, ezt a súlyt tekinti a testem normális súlynak. Az igazsághoz persze hozzátartozik, hogy az étkezésen kívül most nem tudtam odafigyelni a fogyókúrámra. Sajnos hanyagolom a felüléseket is, így a bordás has még várat magára! Megint elég sok a gondom: családi problémáim vannak (szerencsére nem itthon), az újpesti lakásommal is sok a teendő.

Bár kifejezetten nem tornáztam, azért mozogtam a héten is. Voltunk kirándulni a hétvégén, több fordulóval lecipeltem az újpesti lakásomból a cókmókjaimat, illetve kedden kint voltam a szüleimnél és egy komoly kardió edzésnek megfelelő fahordásban vettem részt: olyan 28-30 mázsányi elázott tűzifát hordtam fel Érden a lépcsőn a szüleim fáskamrájába. Nem mértem a pulzusom közben, de igen frissen kellett mozogni, mert lógott az eső és nem lett volna kedvem esőben cipekedni. A fa meg nem maradhatott lent, mert arrafelé is egyre több a segílykéből élő, aztán ők valamiért azt gondolják, hogy ami az utcán valaki háza előtt van, azt biztosan kidobta és elvihetik. :(

Szóval a súlyom nem nagyon változik jó ideje. Plusz-mínusz fél, egy kilókat "lebeg", de nem mutatható ki fogyási tendencia (szerencsére hízási sem). Annak örülök, hogy nem indult be jojó effektus!

komment írás
Neved: (Ha regisztrálsz, nem írhat más a nevedben!)

...Avagy a fogyókúra története szubjektív szemmel...