Hányattatásom 162. napja (2014.06.12)
...avagy „Bukott lénap”
Hozzászólás: [ITT]
Hát, újfent írok!

Egy hét telt el, amióta nem jelentkeztem. Ma méricskéztem: 87 kilo vagyok. Úgy tűnik a testem ezt a súlyt tartja ideálisnak, mert eléggé lecövekeltem itt. Igazából nekem sincs bajom ezzel a súllyal, mert maximálisan jól érzem magam így, ahogy vagyok.

Valahogy minden hétre beesik valami extrán durva eset - mármint fogyókúrás szempontból értem - amire rá lehetne fogni, hogy miért nem fogyok, mert amúgy valóban betartom az önmagam számára előírt normákat. Tornázom majd' minden nap és ügyelek arra is, hogy mit eszek.

A hétvégén lent jártunk Szegeden, ahol döbbenten tapasztaltam, hogy a Virág cukrászda megszűnt. Na, nem mintha szerettem volna fagyizni, de jó lett volna megmutatni a kölköknek és a kedvesemnek. Ellenben a tér túloldalán nyílt egy új fagyis, azt ők kipróbálták. Én kihagytam, ami a rekkenő hőségben ez egy picit nehéz volt, pláne hogy az édességek közül talán a fagyit szeretem a legjobban. De határt kellett húznom, mivel előtte való este pásztortarhonyát főztünk bográcsban, amit komoly mennyiségű sörrel kísértem le, reggelire pedig töltött lángost ettem. Ezek így együtt okot adtak a visszafogottságra.

Ráadásul a héten kihagytam a lénapot, ami ilyenkor csütörtök előtt egy kis élettérhez juttatja a szervezetemet. :) Az ok egyszerű: benéztem a naptárat. Azt hittem ma van szerda. Mivel ma megyek a túrázós haverokkal talira, nem sok értelme lett volna lénapnak indítani, amikor este úgyis kajálok majd. Mai találkahelyünk a XIX.ker-i Gulliver söröző (vagy pizzéria).

Az étlapot nézegetve nehéz lenne fogyókúrázni vagy legalábbis eléggé elkeseredettnek kellene lenni hozzá.

komment írás
Neved: (Ha regisztrálsz, nem írhat más a nevedben!)

...Avagy a fogyókúra története szubjektív szemmel...