Hányattatásom 149. napja (2014.05.30)
...avagy „Zabamásnap”
Hozzászólás: [ITT]
A tegnapi brutális nap volt, leginkább a vacsi része! Annyira, hogy ma reggel egyáltalán nem is voltam éhes: reggelire csak egy kis doboz joghurtot meg két kis kocka sajtot ettem, meg jó sok teát, vizet!

Szóval brutális volt a nap! Annyi kalóriát vittem be, amivel nagyon durván extrém fizikai munkát végezhettem volna egész nap (pl. bányászoké, kubikosoké ilyen). A bevitt kalória olyan sok volt, ami két napra elegendő. Mondjuk nagyon finom volt a "nomád" pizza, de az utolsó falatot csak illendőségből ettem meg (mert én ilyen kis illemtudó vagyok).

(A brutál az volt, hogy a pizza szélébe virslit aplikáltak)

Utána jót sörözgettünk a cimbivel; úgy vélem kellenek néha ilyen gőzleeresztős napok.

Persze nem lehet ilyesmiből rendszert csinálni és értem én azt is, hogy a fogyókúrával nem összeegyeztethető, de én mindenképp valamiféle élhető kompromisszumot akarok kötni, vagyis úgy fogyni, ami még nem követel extrém lemondást. A heti egy kilengés mondjuk egy lénap után belefér. Főleg, hogy ma is vélhetően keveset fogok enni, mert tele vagyok. :)

Szuper jól haladtam ma a melómmal! Nem voltam másnapos, csak kicsit "túlevett", úgyhogy eddig csak joghurt szerűségeket ettem, meg szegfűgombás borsólevest, ami szintén igen light-os.

Hogy azért ne csak léböjtön legyek, készítek zöldségekből egy fogást: sárgarépa, karalábé és zeller lesz benne mindenféle fura fűszerekkel jól megpirítva, párolva.

komment írás
Neved: (Ha regisztrálsz, nem írhat más a nevedben!)

...Avagy a fogyókúra története szubjektív szemmel...