Hányattatásom 147. napja (2014.05.28)
...avagy „Léböjt a la Vino”
Hozzászólás: [ITT]
A múlt héten szerdai napon egy "lékúrát" tartottam, mert fájt a gyomrom; vélhetően nagyon tele voltam. Egész nap csak folyadékot ittam, joghurtot és bort. Akkor nagyon jól esett másnap úgy felkelni, hogy nem feszül a hasfalam.

Szerencsére most sem szorulásom, sem telítettség érzésem nincs, de a múlt heti koplalós nap nagyon bejött, így ma megismételtem. Ráadásul holnap megint megyek elhajlani a jó cimborámmal és az a múltkor is nagyon csúnyán sikerült energetikai szempontból. Sajnos egy pizzériába megyünk sörözni és kizártnak tartom, hogy én ott salátát egyek öntet nélkül, miközben a cimbi csülkös pizzát nyom befelé és egyébként is érzem a finom illatokat. Szóval a mai koplaló nap teljesen jókor jön! :)

Jó lenne amúgy, ha létezne olyan pizza, ami sok sajtos, sok húsos, lehetőleg kolbászos és csak annyi kalória van benne, mint mondjuk a zellerszárban. Vagyis felfalnék belőle egy kilót és ennék mondjuk 300 kcal-t. :D

A neten nézelődve találtam extra light pizzákat, de egye ezeket, aki aszkéta:

Pl. A"asparagus pizza"

Vagy a gránátalmás gyümölcsös...

Nyamm! De megjött az étvágyam tőlük! :( :( Jó zöldek és a legkevésbé sem étvágygerjesztők! Nem fut össze a nyál a számba tőlük, nem érzem a bűn borzongató kísértését, amikor rájuk nézek. Sajnos viszont én szeretem a jó ízeket és egyébként is!

Bezzeg a nem lightos:

Na, ugye!

komment írás
Neved: (Ha regisztrálsz, nem írhat más a nevedben!)

...Avagy a fogyókúra története szubjektív szemmel...