Hányattatásom 140. napja (2014.05.21)
...avagy „Borböjt”
Hozzászólás: [ITT]
Reggel a megszokott keménység érzéssel a gyomromban ébredtem, pedig semmi lelki gondom nincs. Illetve van, de nem ettől van már megint szorulásom, hanem az étkezésem miatt. A megváltozott összetétel és a lecsökkent mennyiség miatt nem pörög úgy az emésztésem, mint korábban. Nem is tudom, hogy hozzá fogok-e tudni szokni ehhez, vagy innentől tudomásul kell vennem, hogy hasfájós leszek.

Szóval megint arra ébredtem, hogy fel vagyok puffadva és nehéznek érzem magam. Kiváncsiságból megmértem a súlyomat: 89.5kg. ...hát ennek azért nem örültem! Bár éreztem, hogy nem arról van szó, hogy ennyit híztam volna, egész egyszerűen nem távozik belőlem rendesen a felesleg. Ettől a néha előjövő érzéstől eltekintve általában sokkal jobban érzem magam a bőrömben, mint korábban, ám ez eléggé el tudja venni a kedvem. :(

Úgy döntöttem, hogy ma nem eszem, csak iszom. Így egyrészt kevesebb kalóriát viszek majd be, másrészt pihentetem a beleimet. Persze tudom, hogy a "tisztítókúra" a szépészeti iparág kreálmánya és mint olyan nem is létezik. Tehát nem hittem azt, hogy most méregteleníteni fogok: nem fognak kiürülni a szervezetemből a különböző felesleges anyagok, a koplalástó egyszerűen csak kiürülnek talán a beleim.

Szóval napközben nem ettem. Teázgattam, délután pedig boroztam. Közben jól haladtam a munkámmal. Bár estére picit megártott az itókázás, összességében elmondhatom, hogy hatékony volt az egész, legalábbis jobban éreztem magam tőle. A sok folyadéktól nap közben beindult a bélműködésem és igen sokszor ellátogattam a lakás legkisebb helységébe.

Estére, mire kedvesemmel ágyba kerültünk már picit italos, ám annál megkönnyebbültebb voltam. :)

komment írás
Neved: (Ha regisztrálsz, nem írhat más a nevedben!)

...Avagy a fogyókúra története szubjektív szemmel...