Hányattatásom 138. napja (2014.05.19)
...avagy „Izomfáradtság”
Hozzászólás: [ITT]
A fáradtság újra magával ragadott! Fájnak az ízületeim. Úgy tűnik, a hétvégén túlterheltem magam. A két nap egymás után csúszkálás, sárban dagonyázás nem tett jót. Legalábbis nem vagyok szokva hozzá.

Ma az izomláz ellenére erőt vettem magamon és nekiálltam tekerni, miközben megnéztem Derszu Uzala második részét. Ám nem bírtam letekerni az egy órát. A bal vádlim, meg a bal vállam egyre kényszerítőbben jelezték, hogy fejezzem be. Szerettem volna tornázni is kicsit, de nem ment. Valószínű, hogy kimegyek a teraszra és kifekszem inkább pihenni, az hátha jó lesz.

Derszu Uzala és az ebéd, no meg a fáradtság megtették hatásukat. Kettőtől fél ötig szundikáltam odakint. Már csak a bal vádlim fáj.

Érdekes volt végignézni egy filmet, amit 1975-ben rendeztek. Főleg a történet ritmusa volt érdekes, illetve felpörgött világunk akcióban dús filmjei után fura, hogy néha percekig semmi sem történik csak mondjuk fúj a szél. Hát szóval nem egy kapkodós, idegbeteg film. Sőt ha közben nem tekerek, akkor talán végig sem nézem. Így viszont végignéztem és azért nem bántam meg.

komment írás
Neved: (Ha regisztrálsz, nem írhat más a nevedben!)

...Avagy a fogyókúra története szubjektív szemmel...