Hányattatásom 135. napja (2014.05.16)
...avagy „Visszaesve”
Hozzászólás: [ITT]
Valami kezd már kialakulni a weboldalaim frontján, amit mindig is akartam. Olyan jól ment ma a munka, hogy csak most, kora délután jutottam ide, hogy írjak pár sort ide is.

Most kicsit pihentetem az agyamat: elkészítem a holnapi kaját és valószínűleg bringázom is egyet. De ez még a jövő zenéje! Először a kaja! :)

Holnap - elvileg - túrát vezetek. Ezen okból ma nézegetem egész nap az előrejelzéseket, mert szutyok időben nincs igazán kedvem bandukolni. Yvett nevű házi ciklonunk tesz róla, hogy kiszámíthatatlan legyen az időjárás. Ráadásul még mindig megy a hasam; úgy tűnik tegnap elkiabáltam a szerencsémet a nyavalyával kapcsolatban. Tegnap rendben lévőnek gondoltam a szapora meneteket, de ma már zavar.

Orvoshoz kellene mennem?

Nos, igen! Általában ez az első reakció, amikor az ember beteg. Orvos, gyógyszerek, stb. Az immunrendszerünket meg küldjük nyugdíjba már harminc évesen! Sőt! legjobb, ha már gyermekkortól burokban nevelődünk, hogy ki se tudjon alakulni az immunrendszer normálisan.

Legtöbbször el szoktak ítélni, amikor alkoholt fogyasztok betegen. Az "alkohol nem old meg semmit"! Naja! Lelki gondokat biztosan nem; ott csak tompítja a rossz érzést, elodáz, időt ad. Ám bakteriális fertőzések idején - szerintem - tökéletes! Inkább két deci házi barack, mint valami antibiotikumos lórúgás! Hasmenésre kiváltképp ajánlott! Jó, tudom, hogy erről mindenkinek a Humpák művek és a Facebook-os Tibi atya mémgyár ugrik be, de én ezt teljesen komolyan hiszem. Nem egyszer segített már a normális szesz a felépülésben.

Kár, hogy a jó alkohol legalább úgy hizlal, mint a csokoládé. :(

komment írás
Neved: (Ha regisztrálsz, nem írhat más a nevedben!)

...Avagy a fogyókúra története szubjektív szemmel...