Hányattatásom 133. napja (2014.05.14)
...avagy „Bújkáló kór”
Hozzászólás: [3 db]
Borongós, szemerkélős idő van odakint. Délelőtt kicsit enyhült, így erőt vettem magamon, hogy kimenjek a közeli kiserdőbe megnézni a gombákat, de utamat nem kísérte szerencse: egy kisebb Sárga gévagomba, két maroknyi Júdásfülegomba és egy tányérnyi, de ehetetlenül öreg Pisztricgoma került a szemem elé. Az első kettőt betettem a kosárba, az öreg tányérost ott hagytam.

Ha gomba nem is, csiga volt bőven. Akaratlanul is vagy egy tucat halálát okoztam, ahogy jártamban-keltemben megreccsentek a talpam alatt. Sajnáltam szegényeket, de tényleg túl sokan voltak.

A gombászás amúgy olyan lassú haladást kíván meg, hogy semmiképp sem nevezném zsírégető mutatványnak: sokkal inkább a lelket, semmint a testet edzi a szép tavaszi erdőben való bóklászás.

A szedett gombákból valami jó kis mártogatóst szeretnék készíteni estére, oda is tettem főni, puhulni őket, de nem sok hangulatom van: fáj a bal vállam (szerintem érzi az időt, amit napok óta jósolgatnak) és a közérzetem is pocsék. Fáj az ínyem, húz a fejem, remélem nem fáztam meg valahol, olyankor szoktam előtte ezt érezni. Utálok betegnek lenni (na jó, ki szeret)! Olyankor sem dolgozni nem tudok rendesen, sem pihenni. Nem vagyok jó semmire.

Kellene ma is bringáznom, de valahogy nem tudom rászánni magam. :(

Nem megy. :( Nem vagyok jól. Felültem a bringára, de gyengének érzem magam és kóválygok. Úgy döntöttem, nem erőltetem a dolgot és a számítógépet is kikapcsolom. Nem fog az agyam, húz az ágy. Nem lustaság okán, ezt biztosan érzem. Iszom egy kupica pálinkát és ledőlök, megpróbálok aludni, hátha jobb lesz.

komment írás
Neved: (Ha regisztrálsz, nem írhat más a nevedben!)
ÉN2014.05.16 16:47
Hát ugy tervezem h 80 kg om elkezdek kicsit gyurni és minimum 85 visszahízni de már izomból :D am nem hinném h 80 kilóval túl vékony lennék :D
Nyina2014.05.15 09:52
Nem leszel akkor meg túl vékony, ÉN?
ÉN2014.05.14 21:44
Szia! Bocsi h nem válaszoltam hamarabb csak nem figyeltem h válaszoltál. 190 magas vagyok kb az elérni kívánt célom pedig 80 kg úgyhogy még van előttem pár hónap :D

...Avagy a fogyókúra története szubjektív szemmel...