Hányattatásom 130. napja (2014.05.11)
...avagy „Lakásban maradva”
Hozzászólás: [ITT]
Már megint fájt a hasam éjszaka. Felébredtem és nem bírtam visszaaludni a feszüléstől. :(

Reggel jó fáradtan vittem fel a kávét a kedvesemnek, picit be is aludtam mellette.

A túrázás a ramaty idő és az eső miatt kimaradt, ezt nagyon sajnáltuk mindketten. Annyira készültünk már a kirándulásra, az erdőre, a gombázásra. Helyette bent a lakásban dolgozgatunk, de ez azért messze nem olyan szórakoztató, mint a túra.

...és az eső csak esett, csak esett egész nap. Jó, hogy nem indultunk neki nagy elszántan reggel, mert ronggyá áztunk volna.

A napközbeni ténykedés jó hatással volt rám: haladtam és tanultam is. Kedvesemtől kapott szakkönyvemmel sokkal gyorsabban értem meg azokat a dolgokat, amik eddig hiányosságként merültek fel programozás közben. A legtöbb dolgot autodidakta módon sajátítottam el eddig, hozzá is szoktam ehhez a keservesebb módszerhez. Úgyhogy üdítő újdonság úgy tanulni, ahogy a többség szokott: módszerezett rend szerint és szakkönyvből.

A tanulás és programozás után rávettem magam egy kis tekerésre, de előtte a kedvesem megmérette a vérnyomásom. Nem szoktam méregetni és hát ugye az én koromban már figyelni kell az ilyesmire. Nem szabad elhanyagolni, bla-bla-bla :) A végeredmény 125/85 volt 68-as pulzusszámmal. Vagyis most fent van a vérnyomásom. Mert amúgy szokott lenni 110/70 is. Sőt volt, amikor olyan döbbenetes álmosság vett erőt rajtam, hogy a székemen ülve bealudtam és szépen leestem róla (akkor épp nem karfás székem volt).

Igazából nem szoktam vizsgálgatni magam, sőt jobbára orvos sem szokott látni. Csak és kizárólag akkor megyek dokihoz, amikor nagyon nagy a baj. De ilyen nem szokott lenni. :) Ha van valami tünetem, azt igyekszem magam felmérni és elhárítani:

- Baktériumfertőzésre barackpálinka.

- Vírusfertőzésre szilva vagy apám féle laboranyag

- Gyomor és bélpanaszokra vörösbor és/vagy tea

- Zúzódásokra, sérülésekre bármilyen alkohol (belsőleg) és spontán gyógyulási vágy

komment írás
Neved: (Ha regisztrálsz, nem írhat más a nevedben!)

...Avagy a fogyókúra története szubjektív szemmel...