Hányattatásom 128. napja (2014.05.09)
...avagy „Sörözés után víz”
Hozzászólás: [ITT]
Tegnap alaposan besöröztünk, de jó volt egy kicsit lazulni a túrás ismerősökkel. Sörözés után farkaséhes lettem, s bár az egyik lány meghívott egy rántott sajtra és azt - mivel akkor nem voltam éhes - elcsomagoltattam, erről a tényről megfeledkeztem és meghívtam magam egy gyros-ra.

Otthon aztán rájöttem, hogy étket szorongatok a kezemben, de akkor már túl voltam a görög finomságon. Viszont így élből megoldódott a reggeli gondom. :)

A sörözéstől nem lettem másnapos, bár a vizet igen kívánom. A dehidratáció nem volt olyan mértékű, hogy fájjon a fejem, de a pótlás szükségességéről szájpadlásom vattaszerű érzése figyelmeztet. Kedvesem reggel lefőzött kávéját is felhígítottam már és elkortyolgattam, de vélhetően teát is fogok készíteni.

Nos, ma is lenyomtam a tegnapi etapot: a 20 perc hasazást és az 50 perc bringát. Hát! ...Most bírnék enni valamit, körül is nézek a hűtőben, mert a kalkulátor szerint 60 kcal-on állok. Úgy is érzem magam!

Zuhany, aztán kaja. Aztán olvasgatok, mert kaptam a kedvesemtől két szenzációs szakkönyvet! :)

A kajálás kicsit felemásra sikeredett: sütöttem egy teljes csirkecombot, illetve mellé hagymát felkarikázva. Majd amikor majdnem kész lett, hazaesett a fiúkölök és jelezte, hogy éhes, mert valamiért nem evett bent a suliban. Úgyhogy a hagymát kiszedtem és megettem , a helyére pedig bedobtam a sülő hús mellé egy kis párizsit, hogy elég legyen a koszt. :)

Már bőven a kaja után vagyok, de álmosnak érzem magam: kalóriamínusz lehet a ludas. Már nem uzsonnázok; megvárom a kedvesem, majd Vele! :)

komment írás
Neved: (Ha regisztrálsz, nem írhat más a nevedben!)

...Avagy a fogyókúra története szubjektív szemmel...