Hányattatásom 123. napja (2014.05.04)
...avagy „Vendégváró”
Hozzászólás: [ITT]
Ma újfent egy "nehezen tartható" nap volt. Ilyen sajnos - vagy inkább szerencsére - azért előfordul a fogyókúrázó életében. Ezek a napok az ünnepnapok, azok a napok, amikor több napra elutazunk valamerre, amikor vendégségbe megyünk, illetve amikor vendégek jönnek hozzánk. Ilyenkor egyrészt nagyon nehéz ellenállni a csábításnak, másrészt pedig nem tudjuk pontosan számolni az elfogyasztott kalóriákat.

Jönnek ugyebár a sütik (édesszájúaknak kínkeserves azt mondani, hogy "jajj nem, most nem kérek"), az aperitifek, az itókák. Mind-mind extra kalória, amit amúgy a hétköznapokon nem biztos, hogy elfogyasztunk.

A mai nap tehát ilyen volt, vagyis egy vendégváró nap: a szüleim látogattak meg minket. Erre lázasan készültünk! Kedvesem fanta-szeletet hegesztett, almás-diós süteményt bütykölt, reggeltől főztük a vargánya és a pulykanyak levest, én pedig grilleztem csirkemellet, cukkinit és gombát. Amikor megjöttek apámmal pálinkázgattunk, utána pedig aszút iszogattunk (jó sok kalória ...ehh)

Ennek ellenére jó volt! :) Ráadásul talán megoldódik a tárhely probléma is. Talán!

A kalóriákat összevetve, bizony holnap újra keményen diétázni kell, ha nem akarok újfent negatív fogyást könyvelni (vagyis hízni).

Viszont mostanában nem nagyon lesz újabb kalória-löket, ugyanis az ünnepeknek vége, nem is tervezünk a bevezetésben taglalt tevékenykedéseket, vendégváró vagy vendégeskedő napokat. Teljes lelkesedéssel fordulhatok újfent a súlyleadás felé. :)

komment írás
Neved: (Ha regisztrálsz, nem írhat más a nevedben!)

...Avagy a fogyókúra története szubjektív szemmel...