Hányattatásom 121. napja (2014.05.02)
...avagy „Hazaút”
Hozzászólás: [ITT]
Makkoshotyka is véget ért... Sajnos! Pedig jó lett volna maradni még pár napot és élvezni Vilma néni vendégszeretetét, bár ismerve a fogásait és az adagok méretét (magyarán megmondva szedd, amíg bírsz enni) ez igen hamar a fogyókúra rovására ment volna. :)

Szóval elköszöntünk Vilma nénitől és bementünk Sárospatakra megnézni a Rákóczi-várat. Majd átruccantunk Szerencsre, ahol először a kölkök nagy örömére bevásároltunk a helyi édességkereskedésben viszonteladói áron, majd ettünk egy pompásan nagy lángost. (Megjegyzendő, hogy itt, a körforgalom és a vasútállomás közti kis lángos sütödében sütik Magyarország legnagyobb lángosát!)

A lángosozás után megnéztük az itteni Rákóczi-kastéylt, majd elindultunk hazafelé. Terveink közt szerepelt még egy ökoparkozás kis kerülővel, illetve egy jó halászlé a Tisza-tó partján, de aztán mindenki úgy kidőlt, hogy ezt kihagytuk. Ráadásként végig lógott az eső, hihetetlenül drámai esőfelhők alatt, néha megzúduló esővel és villámveréssel kísérve haladtunk, úgyhogy a maradék kedvünk is elment az egésztől.

Maglódon bevásároltunk, majd kifáradva, de élményekkel megint csordultig telve tértünk nyugovóra.

komment írás
Neved: (Ha regisztrálsz, nem írhat más a nevedben!)

...Avagy a fogyókúra története szubjektív szemmel...