Hányattatásom 120. napja (2014.05.01)
...avagy „Tengerszem”
Hozzászólás: [ITT]
A nap túrázással telt: igazi, gyalogolós túrázással a szépséges Zemléni-hegységben. Nem autóból ki, autóba be típusú lazálkodással, mint tegnap. Jó nagy kerülővel felkerestük a Megyeri tengerszemet, amihez eleve bármelyik irányból szép nagyot kell mászni. Ráadásul mi kerülővel, hátulról vettük be. :)

A tengerszem után megkerestünk még egy elhagyott bányát is, ahol a dzsindzsában kellett megharcolni a geoládáért, közel trópusi viszonyok közt (értem ezt a növényzet sűrűségére). Jó nehéz terep volt, kedvesemnek és a fiúkölöknek sikerült is egyet-egyet zakózni. A fiúkölök elég csúnyán megzúzta és felsértette a kezét, úgyhogy azért ez kevésbé volt vicces ott a helyszínen.

Hazatérve mi a kedvesemmel még elmentünk egy "levezető geoládázásra", amíg a gyerekek otthon segítették (és vélhetően unszolták is) Vilma nénit a vacsora hamarabb való befejezésében, úgyhogy a tervezett este hat helyett már ötkor kortyolgathattuk a finom házi húslevest, majd marcangolhattuk a rántott húsit a krumplipürével. Nyami!

Mérleg nem volt nálam, így csak saccolni tudom az elfogyasztott étket, bár az messze nem elég pontos. De hát a nyaralás az ilyen!

komment írás
Neved: (Ha regisztrálsz, nem írhat más a nevedben!)

...Avagy a fogyókúra története szubjektív szemmel...