Hányattatásom 101. napja (2014.04.12)
...avagy „Gyomorideg”
Hozzászólás: [ITT]
Ma nem volt igazán jó napom. Pedig minden adott volt hozzá: kedvesemmel és a kölkökkel reggel kimentünk anyámékhoz és vittünk nekik egy kis frissen szedett gévagombát a tegnapi zsákmányból, aztán irány a Velencei-tó.

Sajnos út közben nagyon pocsékul lettem, félre kellett állnunk az egyik benzinkútnál, mert hasmenés és erős hányinger gyötört. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a rosszullét nem köthető a fogyókúrához: magánéleti problémáim manifesztálódtak gyomorbántalommá: az idegeskedés ráment a beleimre.

Rövid kényszerpihenő után immár megkönnyebbülve elautóztunk a sukorói Doni-emlékműhöz. Ott kirándultunk egyet, megnéztük az arborétumot és a kilátót, majd továbbmentünk Pákozd felé.

Itt egy nagyobb túrába kezdtünk: az Anikó-forrást és az ingókövet kerestük meg a kellemes, tavaszias időjárás közepette. A túra közben nem bírtam enni egy falatot sem. Össze volt szorulva a gyomrom.

Este fáradtan, de élményekben gazdagon tértünk haza. Egy kis palóclevest le tudtam erőltetni magamba, igazából csak lét. Jól estek az ízletes, meleg kortyok. Az estét sörözgetéssel zártuk, illetve én megittam két fél vodkát is, hogy kicsit lelazuljak és tudjak aludni.

komment írás
Neved: (Ha regisztrálsz, nem írhat más a nevedben!)

...Avagy a fogyókúra története szubjektív szemmel...