Hányattatásom 99. napja (2014.04.10)
...avagy „Reggel ébren voltam”
Hozzászólás: [ITT]
A mai nap nem lesz az igazi! :(

Hajnalban ébren voltam, valamiért nem bírtam aludni. Ettől aztán reggel holtfáradt és ingerült voltam. Általában nem kötelező korán kelnem, de sohasem okoz gondot, ellenben ma ki kellett mennünk a piacra és egyéb teendőnk is volt reggel, így nem volt választási lehetőség.

Keléskor megmértem magam: 88.9 kg voltam. Vagyis kicsit, de fogytam az elmúlt héten is.

Délelőtt muszáj volt aludnom; egyszerűen nem bírtam ébren maradni. Reggel a piac után picit össze is kaptam a kedvesemmel egy hülyeségen; ezt is a kialvatlanságom számlájára írhatom. Fáradtan az ember hajlamos túlreagálni a dolgokat. :(

Terveztem mára kerékpározást, vélhetően abból sem lesz semmi, mert nincs rá energiám. Késő délután találkozóm lesz a Sétafika tagokkal a törzshelyünkön, ott vélhetően sörözni fogunk. Most vagy nem eszem addig (de akkor megárt az alkohol) vagy eszem és úgy iszom (ez meg a fogyókúrámnak árt meg. Harmadik lehetőség, hogy nem sörözöm, de azt meg úgysem tudom megállni, ha ott lesznek a haverok.

Ehh! :(

Kora reggel reggeliztem, így az imént már kellett egy kis "elő ebédet" tartanom. Ezt úgy szoktam, hogy az egyik fogást megeszem picit hamarabb. Most ezt tettem: ettem egy kis tökfőzeléket üresen.

komment írás
Neved: (Ha regisztrálsz, nem írhat más a nevedben!)

...Avagy a fogyókúra története szubjektív szemmel...