Hányattatásom 86. napja (2014.03.28)
...avagy „Kakashere”
Hozzászólás: [ITT]
Ma picit kótyagos voltam a tegnapi iszogatástól, de kedvesem teája rendbe hozott. Úgy egy órája csak úgy röpül a munka! Haladok szépen!

A hétvégére szép időt ígérnek a jósok, remélem igazuk lesz. Holnap kinézünk a Békemenetre, de jobbára csak a végére, mert előtte dolgunk van. Holnapután pedig egy jó kis kirándulást tervezünk a Hármashatár-hegy környékére: a növény ismeretes csoporttal indulunk, de aztán másfelé végzünk és geoládázunk egyet. :)

Már nagyon várom!

Most iszom egy laza másodfőzetes kávét, aztán folytatom a munkámat a céges weboldalamon.

A napom szervezkedéssel indult, de ezt megelőzően kint jártunk a piacon és többek közt miénk lett fél kiló kakashere. Nagyon örültem neki, mert évek óta nem ettem és bár nagyon-nagyon nem fogyókúrás, piszokul megkívántam.

Szóval jött a kakashere velem haza, aztán neki is láttam elkészíteni. Nem akartam nagyon sötét, nagyon fűszeres pörköltet ügyeskedni belőle, mert ahhoz kellett volna köretnek túróscsusza (további súlygyilkos étek), hanem kicsit lazásra, szaftosra főztem és tettem bele sárgarépát is, hogy legyen az a köret. Így - remélem - sikerült valami könnyebbet előállítanom, mint amit a szakirodalom leír.

A kakashere amúgy afrozodiákum, azaz a néphit szerint növeli a férfierőt és a szexuális étvágyat. Szerintem ez egy baromság, de azért elmeséltem a kedvesemnek, aki szemét forgatva kijelentette, hogy na arra aztán pont nincs szükségem. Ennek azért örültem. :)

Nem tudom, hogy emeli-e a libidót vagy sem, de pompás étek a kakashere pörkölt és a frankfurti leves után be is hammantottam belőle egy tányérral. Maradt kóstolónak a többieknek is, bár amilyen átéléssel viszonyultak eddig a belsőségekből készített főztjeimhez, vélhetően ez sem lesz a kedvencük. :)

komment írás
Neved: (Ha regisztrálsz, nem írhat más a nevedben!)

...Avagy a fogyókúra története szubjektív szemmel...