Hányattatásom 83. napja (2014.03.25)
...avagy „Egy tevékeny nap”
Hozzászólás: [ITT]
Végre! Nem tompasággal a fejemben ébredtem. Tegnap vélhetően a gyenge kalória-mínusz mellett az időjárás is rányomta bélyegét a napomra. Tompa voltam és használhatatlan. Több liternyi kávé után is. Most süt kint a nap, ragyognak a színek, már alaphelyzetben vidám vagyok és tevékeny.

Kedvesem kiadta feladatba a garázsban álldogáló szekrény befejezését, úgyhogy ma többek közt ezt fogom elvégezni, illetve szeretném beforgatni a kertecskénkbe a hétvégi kiránduláskor beszerzett bionikus talajfrissítő fauna adalékot (lószart). Hogy akkora paradicsomaink nőjenek majd, mint egy görögdinnye. :)

Elkészítettem végre a túrázós kalória kalkulátort:

[Kalóriaégetés túrán]

Élből a túraportálon építettem fel, mert így ott az adott túrákra kiértékelve is lehet számolgatni. Sajnos bele kellett vennem a képletbe a végére a ±10%-os kitételt, mivel egyéntől függően nagyjából ennyi lehet a szórás.

Jó kis tevékeny nap lett a mai!

Sikerült minden, amit elkezdtem: elkészültem a szekrény polcozásával, beástam a lótrágyát - azt még kell szereznem valahonnan -, sőt sikerült "megjavítanom" a CD-lejátszót is. Szeretem az ilyen tevékeny napokat. Kedvesem készített egy parafa táblát "Tennivalók" felirattal, amire kis cetliken kitűzögetjük az előttünk álló teendőket. Sajnos ahogy látom, csak én olvasgatom ezt a tacepaót. :) Viszont így legalább az én teendőim fogyatkoznak (és születnek újak).

Jól haladtam a programozással is!

komment írás
Neved: (Ha regisztrálsz, nem írhat más a nevedben!)

...Avagy a fogyókúra története szubjektív szemmel...