Hányattatásom 69. napja (2014.03.11)
...avagy „Amikor jó egy nap”
Hozzászólás: [ITT]
Jókedvűen, telve vitalitással ébredtem. Kedvesemmel elköltöttük bőséges reggelinket, még egy zsemle is becsúszott, megkávéztunk. Jól indult a nap! :)

A tegnapi nap elgondolkodtatott sok mindenről. Kicsit meg is ijesztett, mert utálom a kiesett napokat és a tegnapi ilyen volt. A tanulság: ha túrázom, oda kell figyelnem a kalória bevitelre, mert lehet hogy aznap csak fáradtnak érzem magam, ám másnap úgyis megfizetek a kalória mínuszért. Olyan ez, mint amikor az egyik nap vedel, aztán ezzel elrontja a következő napját is: macskajajos fejjel nem képes semmire.

Szóval ma tevékeny leszek, ezt már most érzem! Van is teendőm bőven: a paradicsomállvány, a garázsban a szekrény bepolcozása, a túraoldal javításának folytatása… Jó lesz ez! Szeretem, amikor érdemes tevékenykedni, mert látszata van.

Nagy hibám, hogy sok mindennel foglalkozom párhuzamosan, így minden kicsit lassan halad. Viszont amikor kész van, akkor az jó érzés! :)

A délután folyamán sikerült felállítanom a paradicsomállványt. Persze szét kell még szednem, mert van olyan része, amit le kell alapoznom, de tök jól mutat és igen hasznos is lesz!

Kedvesemnek nagyon tetszett, megérte a fáradozást! Hulla fáradt lettem estére és igen éhes! Nem tudom, mennyi kalóriát égethet az ilyen típusú munka (vasak emelgetése, fúrás, szabás), de a derekam meg a hátam jelzi, hogy it bizony izomláz lesz holnap.

Este vacsora után elborozgattunk egy kicsit, fantasztikusan jól esett a könnyű alkohol. A fáradtság így már elviselhető volt! :)

komment írás
Neved: (Ha regisztrálsz, nem írhat más a nevedben!)

...Avagy a fogyókúra története szubjektív szemmel...