Hányattatásom 63. napja (2014.03.05)
...avagy „Délelőtt rohangáltam”
Hozzászólás: [ITT]
Új nap, új kezdet. :)

Jól kipihenve ébredtem már hajnalban. Tegnap jót beszélgettünk, úgy érzem elég sok dolog tisztázódott a fejemben. Ennek megfelelően újfent a munkába és a fogyókúrába vetem magam.

Elsőként végignézem a weboldalaimat és írok egy listát a legfontosabb elintéznivalókról. Ezeket szépen besorszámozom és csinálom, amit kell. Sok elmaradásom van, rossz szokásomnak megfelelően sok dologgal foglalkozom egyszerre, amitől aztán minden halad egy kicsit, de semmi sem nagyon.

A súlycsökkentő project ehhez képest szépen halad, el is értem annyi eredményt, amennyit eddig akartam, de ez nem elég. Jó lenne, ha a folyamat nem állna meg, illetve ha a terv további része is sikerülne.

Délelőtt alkatrészek, csavarok után rohangáltam, illetve védőszemüveget akartam venni. Mire mindent beszereztem, beborult. :(

Paprikás krumplit ebédeltem, meg némi leveszöldséget. A paprikás krumpli finom, könnyű volt; kedvesem direkt szalonna és kolbász nélkül készítette el. Viszont én megtaláltam a hűtőben a tóalmási tüzes kolbász végét, azt befaltam hozzá. Tudom, nem kellett volna, de olyan éhes voltam, miután eleget rohangáltam, hogy muszáj volt picit felturbóznom.

Sajnálom, hogy befelhősödött, jó lett volna kint dolgozgatni olyan napsütésben, mint amilyen délelőtt volt. Így most inkább lefőzök egy kávét és folytatom a weboldal szerkesztését.

Kérdeztétek e-mail-ben, hogy milyen weboldalról írok rendszeresen. Nos, én programozom a Sétafika Túraportál felületét: (www.setafika.hu). Ez meg itt a reklám helye!

Bár pillanatnyilag benne vagyok nyakig több más webtervezetben is, úgyhogy igazán nincs vesztegetni való időm. Olyankor szoktam hozzáírogatni ehez a blogomhoz is, amikor már megunom a php kódokat és kicsit lazítok. Amíg más elszív egy cigit, én addig pötyögök kicsit.

komment írás
Neved: (Ha regisztrálsz, nem írhat más a nevedben!)

...Avagy a fogyókúra története szubjektív szemmel...