Hányattatásom 57. napja (2014.02.27)
...avagy „Győr”
Hozzászólás: [ITT]
Mielőtt bármit mondanék: a mai mázsálás eredménye 91.5 kg! Ez jó! Sőt! Nagyon jó, mert azt gondoltam, nem fog csökkenni a súlyom a szülinapi rántott halas buli után. :) De úgy tűnik, mégis! Elkészítettem az ilyenkor szokásos fotót is, hiszen lejárt a következő négy hét.

A másik: A mai napra Győr lett az uticélunk. A készülődés közben felmerült bennem, hogy mi lenne, ha felpróbálnám az egyik gatyát, ami távlati kitűzött céljaim közt szerepelt. Bátortalanul levettem a polcról, aztán simán felhúztam és gond nélkül begomboltam! Nahát! Ezt remélni sem mertem! Úgy éreztem magam, mint aki repdesni képes a hálószobában! Rögtön ki is mentem a fürdibe, ahol kedvesem készülődött és megmutattam neki, milyen a Barát 2.0 javított és lefogyott verzió. :)

Reggel tehát indultunk, irány Győr! A terv szerint Railjettel mentünk a Rába városába, majd felkerestük a termálfürdőt és a meleg vízben nyakig merülve szívtuk a sok D-vitamint a tavaszi napsugarakból. nagyon szuper volt az egész! Közben úsztam pár kört, de eléggé le is fárasztott a dolog. :)

A strandolás után megebédeltünk a Márka gyorsétteremben. Itt szerencsére volt még zöldköret, úgyhogy azt ehettem a hawaii csirke mellé. A kajálás után maradt még elég időnk a vonat visszaindulásáig, hogy körülnézzünk a belvárosban.

Évekkel ezelőtt jártam itt, amikor a kislányom még tényleg kislány volt. Akkor láttunk jó sok régi cégért, de ezeket hiába kerestük. Helyette viszont bóklászás közben felfedeztük a Püspökvár tornyát, ami kilátóként üzemel. A soklépcsős csigán feljutva a toronykilátóba csodálatos panorámában gyönyörködhettünk: Győr közelebbi és távolabbi épületeit kis tájékoztató füzetecskénk segítségével tudtuk beazonosítani.

A kellemes nézelődés és séta után kiballagtunk az állomásra és rövid várakozás után hazaindultunk.

Itthon jót beszélgettünk, közben elropogtattunk két üveg borocskát.

Elkészítettem (utólag) a szokásos centiméter táblázatot is! Azért az tanulságos, hogy a seggem kerülete 6 cm-rel lett kisebb, amit a nadrágok felvételekor tök jól érzek...

AdatMennyi (0.nap)?Mennyi (4.héten)?Mennyi (8.héten)?Mértékegység
Testmagasság (ez nem fog változni):180180180cm
Súly:102.295.191.5kg
Mellkas kerület104111111cm
Derék (has) kerület109103102cm
Segg kerület114111108cm
Comb kerület706564cm
komment írás
Neved: (Ha regisztrálsz, nem írhat más a nevedben!)

...Avagy a fogyókúra története szubjektív szemmel...