Hányattatásom 56. napja (2014.02.26)
...avagy „Paradicsom állvány”
Hozzászólás: [ITT]
Fáradt vagyok. Úgy ültem ide, hogy beírom „ma nincs kedvem blogot írni!”

Na, de ez azért mégsem járja. Olyan lenne ez, mint valamikor régen, amikor a húgom nekiállt naplót írni. Első alkalommal leírta, hogy mit tettünk aznap, merre jártunk, mit ettünk. Minden apró mozzanatot. Aztán idővel megunta és a napló utolsó száz oldala kábé így nézett ki: „ma sem történt semmi érdekes”. :)

Velem azért történt ma ez-az. Sokat haladtam előre a túraoldalam javításával. Rövidesen el is készülök vele és akkor beleugrom a következő nagy terv levezénylésébe: a saját hírportál beindításába. Ennek neve még titok, majd elárulom, amikor kész lesz!

Gyönyörűen sütött odakint a nap, úgyhogy déltől inkább kint dolgoztam. A paradicsom állvány részét képező három darab 300x150 cm-es síkhálót keféltem le drótkefével, hogy lealapozhassam, majd lefesthessem. Muszáj volt ilyen sziszifuszi módon előkészítenem, mert ha a rozsdára ráfestek, egy év múlva kezdhetem előröl. Inkább most szuszogok vele a jó időben, minthogy duplán dolgozzak majd.

Ez és az egyik lealapozása elvitte a délutánomat gyakorlatilag. Viszont a paradicsom állvány project szépen halad így előre.

Tornázni nem tornáztam, ám ez a több órás könnyű fizikai munka vélhetően égetett annyit, mint egy óra bringázás, mert farkaséhesen vártam a kedvesem és kellett ennem bőven, hogy ne maradjak éhes.

komment írás
Neved: (Ha regisztrálsz, nem írhat más a nevedben!)

...Avagy a fogyókúra története szubjektív szemmel...