Hányattatásom 48. napja (2014.02.18)
...avagy „Érzem lesz valami”
Hozzászólás: [ITT]
Tegnap nem tekertem, csak tornáztam kicsit és sajnos ma sem fogok igazán sportolni, mert rohangászós napom lesz. Faanyagért, színező pácért, vasanyagért szaladgálok, felmérnem is kell. A napokban szemrevételeztem a kerti tennivalókat is: kellene valami rácsszerkezet, amire felfuthatna majd a paradicsom, el kell helyezni a komposztálót is az udvar eldugott sarkában, ennek is meg kell oldani az elérhetőségét. Szóval apró, de időigényes munkák.

Túl vagyok ezen a napon is! Tényleg sokat rohangáltam, teljesen kifáradtam. Délutánra már álmos lettem és úgy érzem magam, mint akit összevertek.

Újpesten csiszoltam, festettem, pakolásztam, létráztam. Ezek tipikusan mind olyan munkák, amik dög fárasztók, ugyanakkor nem fogyasztanak. Éhes vagy, muszáj enned, de nem dolgozod le, mert nem izzadsz, mint amikor sportolsz.

Ez a hetem úgy érzem az ördögé lesz. Kizárt, hogy fogytam; érzem.

Mindegy, viszont a munkáimat muszáj elvégeznem és nem merülhet ki minden munka pusztán programozásban. Ráadásul nagyon szeretek is olyasmit csinálni, aminek kézzel fogható eredménye születik. nem vagyok egy nagy barkácsmester, de jó érzés, amikor összeáll valami, amit megálmodtam. Az újpesti bútor lassan így áll! :)

Ráadásul az elmúlt héten a kezem balesete miatt inkább olyan tornákat végeztem, amik erősítenek, nem fogyasztanak, így vélhetően maximum centiben mérhető az átalakulásom, kilóban nem. De ez sem rossz. Remélem...

komment írás
Neved: (Ha regisztrálsz, nem írhat más a nevedben!)

...Avagy a fogyókúra története szubjektív szemmel...