Hányattatásom 42. napja (2014.02.12)
...avagy „Utcai harc után”
Hozzászólás: [4 db]
A tegnapi elhajlás egészen kulturált módon zajlott: nem ittuk szét magunkat. Én 4 kis kupica pálinkát ittam meg (kb. 1 dl) és úgy fél liter bort. Az egyetlen igazán kemény húzás az volt, hogy a házigazda rendelt az alkohol szétcsapatására disznóságokat (hurkát, kolbászt, disznósajtot). Ebből – mármint a sült kolbászból – ettem egy párat, de szigorúan kenyér nélkül, pedig csorgott a nyálam egy szép szelet puha kenyérért. :)

Viszont cserébe lekéstem az utolsó buszt, így gyalog jöttem haza, ami 3 órás sétát jelentett éjszaka. Így le is dolgoztam a kaja nagy részét.

Sajnos egy igen kellemetlen afférba is belebonyolódtam. Az Üllői úthoz közeledve még valahol Kispest környékén megtámadott három fickó. Nem tudom mi volt a szándékuk, lehet egyszerűen csak valami balhét akartak. Jó célpontnak tűnhettem az éjszaka közepén egyedül. :(

Már ahogy elindultak felém a sarokról, láttam a szándékukat, ahogy közel értek az egyik azonnal ütni próbált. Őt csont nélkül állon vágtam, végleg kiiktatva a későbbi történésekből. A másik két jómadár viszont rám ugrott és próbáltak összeverni. Sajnos ezen igyekezetük annyiban sikerült, hogy a bal kezem megsérült. Végül a másodikat is sikerült úgy megütnöm, hogy inkább a csendes szemlélődést válassza a cselekménydús akció helyett, aztán sikerült kereket oldanom. Szégyen a futás, de a kurva anyját, aki utolér!

Sajnos verekedés közben el is estem, s bár sikerült azonnal talpra ugranom, a rossz bal térdem is megütöttem. A leltár tehát egy fájós térd, egy összesározott kabát és nadrág, meg egy repedt vagy törött kézfej. Remélem azért nem komoly a baj, bizakodom, hogy csak zúzódás érte, de ahogy most fáj, akár törés is lehet. Mozgatni nemigen bírom. A nagybetűket capslock-kal írom, így tudok gépelni.

Másnapos szerencsére nem vagyok, így legalább fejfájással nem kell kínlódnom.

Nem voltam túl jól egész nap. Kimaradt a bringázás is, mivel a térdem és a kézfejem is fáj. Így enni sem mertem túl sokat. A szokásos diós mézemből nem hagytam ki az evőkanálnyit, de ez volt minden bűnözésem. :)

Délután erősödött a fájdalmam, ledőltem pihenni egy kicsit, aludtam is vagy két órát. Így lehet, hogy az éjszakát nem fogom tudni végigaludni.

komment írás
Neved: (Ha regisztrálsz, nem írhat más a nevedben!)
Zabagép2014.02.14 05:50
Nem. Nem BIZTOS. Nem akarom védeni őket, mert utálom a kötekedő cigányokat, de biztos akkor lenne, ha láttam volna tisztán őket és úgy állítanám! Mint írtam túl gyorsan történt minden és nem is láttam jól a támadóimat.

Jó megfigyelő vagyok, de adott esetben csak arra emlékszem, hogy az egyiken egy oldalt csíkos, kapucnis kabát volt. Őt ütöttem ki. A másik kettőnél még ennyire sem emlékszem.
Jávorka2014.02.13 16:33
Biztos cigányok voltak! Azok ilyenek hogy csak túlerőben mernek megtámadni bárkit!
Zabagép2014.02.12 20:06
A kép csak illusztráció! Egy osztrák weboldalról linkeltem be a hangulata miatt.

Nem tudom megmondani, hogy milyen származásúak voltak a támadóim, mert egyrészt sötétben rosszabbul látok az átlagnál, másrészt elég gyorsan zajlott az egész.
Jávorka2014.02.12 14:41
Cigányok voltak? A képen annak tűnnek!

...Avagy a fogyókúra története szubjektív szemmel...