Hányattatásom 39. napja (2014.02.09)
...avagy „Filmválasztás”
Hozzászólás: [2 db]
Ma reggel mindjárt sétával indult a nap: elsétáltunk reggeliért a közeli Spar-ba, mert már csak kolbász volt itthon, az meg nem túl light-os. Szóval ébredés után egy kis mozgás. Azért indulás előtt bekaptam egy fél édes kekszet, nehogy felboruljak, mint részeg kondás az itató előtt. Ha lemegy a vércukrom, akkor ugyanis elég bizonytalanná, ellenben ingerültté válok.

A kellemes időben jól esett a séta, majd a reggeli. Ma – úgy készülök – lazulós nap lesz: dolgozgatok a túraportál weboldalán, filmezünk, meg ilyesmi.

Tegnap tekerés közben egy Emir Kusturica darabot néztem meg, a „Cigányok ideje” színpadi adaptációját. Reméltem, hogy hoz valami újat, mert szerelmi történetnek indult, de aztán belefutott a szokásos cigány-klisébe: szegény, városba kerülő cigányfiúnak lopni, koldulni kell, hogy megéljen, hogy vigye valamire. Szóval eszében sincs munkát keresni, de persze ez nem az ő hibája, a világ teszi ezt vele. Száz szónak is egy a vége: nem bírtam végignézni a jó zene ellenére. Elvesztettem a fonalat és már csak a rólam csepegő izzadságra bírtam koncentrálni. :)

Ma valami könnyebben emészthetőt fogok keresni, mert a kedvesem is nézni fogja, őt meg nem akarom terhelni a szerb filmművészet remekeivel.

komment írás
Neved: (Ha regisztrálsz, nem írhat más a nevedben!)
Zabagép2014.02.09 14:20
A reggeli teába szoktunk beletenni egy kanál mézet. Az íze miatt és a mézben lévő vitaminok, ásványi anyagok miatt.

Igyekszem úgy étkezni, hogy ne legyen egyoldalú, ne szenvedjek komoly hiányt egy fontos tápanyagból sem. Ezért eszek nagy ritkán gabonából készült termékeket is (kenyér, bagett, zsemle, stb..)
Marcsa2014.02.09 11:51
Hogy eszel egy evőkanál mézet? Több helyen is látom, teljesen sós kaják közt.

...Avagy a fogyókúra története szubjektív szemmel...