Hányattatásom 8. napja (2014.01.09)
...avagy „Megmérettetésem”
Hozzászólás: [ITT]
Ím, hát ma eljött az igazság pillanata! Pont egy hete reggel álltam rá a mérlegre. Reggeli előtt és wc után, ahogy kell. Vigyáztam, hogy ne billegjen, vízszintesen álljon. Akkor, ott reggel 102,2 kg-ot mutatott a mérleg. Megvártam, amíg villogni kezd, hogy tényleg pontos legyen a mérés (digitális mérleg, villogással jelzi, amikor végzett a méréssel és pontos értéket jelez ki).

Most megismételtem a mérést.

Az eredmény: 98,3 kg. Vagyis közel négy kilogrammot fogytam. Vagyis sokkal gyorsabban,mint elterveztem. Közel négyszer olyan gyorsan. Ez egyfelől tök jó, hamarabb leszek karcsú, másfelől viszont aggaszt. nem akarok túl hamar „leereszteni”, hogy nehogy létrejöjjön a jojó effektus.

Most nem centimétereztem: ezt havonta egyszer fogom megtenni, csakúgy mint a fotózást. Egyébként úgy érzem, hogy inkább a mellkasom és az arcom fogyott, mint a hasam és a seggem. Alapvetően körte alakú hízásra vagyok hajlamos: nem hatalmas a bendőm és pipaszárak a lábaim, csapott a fenekem, hanem inkább egyenletesen oszlik el rajtam. Ez jó csalóka. Fogyáskor pedig hiába dobok le elég sokat az elején, ezt nem értem, mert nem „jó helyről” megy le. Na, mindegy, majd lemegy onnan is. Fogok én még sajtot reszelni a hasizmaimon! :D

Ellenben aggasz, ha a fejemről fogyok. Még két hét és akkorka fejem lesz, mint egy teniszlabda? Ehh! Baseball sapka helyett meg majd a fejemre teszem a merőkanalat…

Ma nemigen fogok tudni blogolni, mert nagyon el vagyok úszva a munkáimmal. Hirtelen rám szakadt sok minden, így vélhetően kimarad a szobabringa is.

A nagy fogyásra és a napközbeni rohangálásra való tekintettel délután megajándékoztam magam egy gyros-sal. Nem egy tipikus fogyókúrás étek, de napközben olyan keveset ettem, hogy nem hiszem, hogy ez megárthat. Nagyon jól esett!

komment írás
Neved: (Ha regisztrálsz, nem írhat más a nevedben!)

...Avagy a fogyókúra története szubjektív szemmel...